Toerisme De Flint

Midden tussen 2 prachtige natuurgebieden van in totaal 90 km2 in het kleine plaatsje Fochteloo ligt manege en zorgboerderij De Flint. Hier staat sinds december 2013 een prachtige duurzaam gebouwde trekkershut; de Trek-In, die van alle gemakken is voorzien. Het heeft een prachtig uitzicht over de weilanden, grenzend aan het natuurgebied het Fochtelooerveen. Regelmatig zijn hier konijnen, hazen, reeën en kraanvogels te spotten!

Het terrein van De Flint straalt rust en gezelligheid uit.

Er zijn verschillende dierenweides, ook met kleine knuffeldieren! Er is een gezellige kantine met WiFi. Kinderen kunnen skelteren of helpen met het verzorgen van de dieren, of zelfs hun eerste paardrijles nemen. Het terrein is omzoomd met boswallen en direct gelegen aan een knooppunt – fietsroute. Dichtstbijzijnde supermarkt is te vinden in Appelscha (2 km), deze is 7 dagen per week geopend.

Voor meer informatie kunt u terecht op: trek-indeflint.nl

De Flint is ook een Rustpunt (rustpunt.nu) ( herkenbaar aan het rustpuntlogo)

Ideaal voor fietsers en wandelaars

Voor fietsers en wandelaars staat een kopje koffie klaar, ze kunnen gebuikt maken van het toilet, de e-bike kan worden opgeladen en er ligt informatie over de omgeving.  Rustpunten vind je in steeds meer provincies, alle rustpunten liggen aan een fiets of wandelroute.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest

Share This